Coaching
Coaching

eder mens komt voor belangrijke keuzes te staan in zijn leven. Je besluit waar je wilt wonen, met wie je je leven wilt delen, hoe je je geld wilt verdienen en op welke manier je je verder wilt ontplooien. Deze keuzes kunnen een grote impact hebben op je leven en zijn niet altijd gemakkelijk te maken, maar de keuzes van vandaag beslissen waar je morgen staat.

Om het juiste pad te kiezen is het belangrijk te weten wat je écht belangrijk vindt in het leven. Wat zijn jouw waarden, wat zijn je dromen en hoe zie je jezelf over enkele jaren? Dit zijn natuurlijk geen vragen waar je direct een antwoord op hebt, en soms is het prettig wanneer iemand anders jou een spiegel voorhoudt. Een persoonlijke coach die jou de juiste vragen stelt en waarmee je samen op zoek gaat naar antwoorden.

Eric van Paridon van Communicum biedt coaching aan professionals die op zoek zijn naar nét dat beetje meer. Zij helpen je bij het ontdekken van je natuurlijke krachten en valkuilen en reiken hulpmiddelen aan waarmee je je doelstellingen leert te verwezenlijken. Pro-activiteit vormt hierbij het sleutelwoord. Want als je verandering wilt in je leven, zul je dat zélf moeten doen!

We bieden verschillende vormen van coaching:

Personal Coaching

Tele-coaching

E-coaching

Klik op één van bovenstaande coachings-vormen voor meer informatie


 
[ Om over na te denken... ] 
 
Design by PureDutch  -  Powered by Pure-ICE