Drive Your Energy
Drive Your Energy

e kent ze vast wel: mensen waar de energie gewoon vanuit straalt, die lekker in hun vel zitten en alles uit hun carrière halen. Wanneer je deze personen beter bestudeert, zul je zien dat ze één ding gemeen hebben: ze zijn in balans & dagen zichzelf uit zowel op mentaal als fysiek vlak. Ze zijn bezig hun talenten te ontplooien, weten wat hen intrinsiek motiveert én ze zorgen goed voor hun lichaam door middel van voldoende beweging, ontspanning en gezonde voeding.

Drive Your Energy is een intensief en uitdagend programma waarin je wordt gestimuleerd om jouw eigen mentale en fysieke energieniveau eens onder de loep te nemen. We focussen hierbij op drie hoofdvragen:

• Hoe kan ik mijn competenties en talenten nog beter benutten en ontplooien?
• Wat motiveert mij om de volle 100% te geven in mijn werk? Hoe kan ik die motivatie verhogen en hoog houden?
• Hoe kan ik mijn energieniveau een extra impuls geven, d.m.v. beweging, ontspanning en de juiste voeding? 

Je bepaalt zelf op welke gebieden je acties wilt ondernemen en zet dit in een Persoonlijk Energieverhogend Plan. Vervolgens wordt je gestimuleerd om dit persoonlijke plan tot uitvoering te brengen met behulp van tele-coaching, reminders via e-mail, follow-up sessies en het gebruik van een internet-platform. Dit alles zorgt ervoor dat je een permanente energy boost krijgt waardoor je met nóg meer plezier en inspiratie aan het werk gaat. Nieuwe dingen leren, jezelf ontwikkelen en uitdagingen aangaan…Drive Your Energy maakt het mogelijk!

it programma wordt aangeboden in samenwerking met:

       H&C Health Promotion : Optimalisatie van leefstijl en fysieke conditie 


 
[ E=MC▓ ] 


Honderd jaar geleden was Albert Einstein al gefascineerd door het begrip Energie, en ontwikkelde hij de formule E=MC². Wij goten zijn theorie in een nieuw jasje en zo ontstond het framework voor Drive Your Energy:

Energie =

Motivatie x Competenties x Conditie

 
Design by PureDutch  -  Powered by Pure-ICE